ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Участь будинку культури с. Джурків у Всеукраїнському конкурсі-огляду клубних закладів сільської місцевості.

Дата: 26.07.2024 13:16
Кількість переглядів: 374

      24 липня 2024 року Будинок культури села Джурків Підгайчиківської ТГ відвідали члени оргкомітету регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу-огляду клубних закладів сільської місцевості а саме: директор НМЦКіТП Світлана Петрівна Панько, голова профспілкового комітету Валентина Борисівна Яковишин та головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації   Гук Христина Михайлівна, разом із заступником голови Підгайчиківської сільської ради Романом Михайловичем Марціновським , завідуючою сектором освіти,  молоді та спорту, культури та туризиму - Лідією Михайлівною Мандрусяк. 
      Зустріч розпочалася з виставки вишитих костюмів колективів, герданів ручної роботи та вишитих рушників, а також тканих робіт. Ця експозиція продемонструвала майстерність та творчий потенціал місцевих умільців, що додало атмосфері заходу особливого колориту.

Фото без опису
         Після виставки гості насолодилися виступами творчих колективів. Першими на сцену вийшли учасники фольклорного колективу "Господарочки", які виконали пісню "Україно моя, Україно". Їхній виступ підкреслив  патріотичність нашого народу та красу української пісенної спадщини.

Фото без опису
      Наступним виступив народний аматорський колектив "Перлина" , з  піснею " Марія", котра відображає духовні цінності  нашого народу, та його надію та віру в силу молитви.

Фото без опису
     Особливо зворушливо прозвучала пісня "Три браття з Закарпаття" у виконанні чоловічого вокального ансамблю " Калиновий край".  Їхній виступ переніс слухачів у часи боротьби за свободу та незалежність.

      Жіночий вокальний колектив "Шіковні молодиці" присвятив свою пісню героям, які сьогодні спостерігають за нами з небес. Їх виконання було наповнене вдячністю та пам'яттю про тих, хто віддав своє життя за наше мирне сьогодення.

Фото без опису
  Завершився захід виступом хореографічного колективу "Фієста", який своїм танцем продемонстував боротьбу світла та темряви, де у фіналі добро  перемагає, якою б важкою не була боротьба, але Україна здатна вистояти та подолати все.

Фото без описуФото без опису

    Дуже дякуємо директору Будинку культури села Джурків Гуцуляк Христині Віталіївні та художньому керівникові Мондрику Степану Петровичу за такий теплий прийом та належну підготовку портфоліо закладу для Всеукраїнського конкурсу-огляду клубних закладів сільської місцевості. Ми пишаємося вами, адже ви вже своєрідні переможці, завдяки цьому конкурсу вам вдалося вийти на обласний рівень та отримати запрошення на участь ваших колективів на фестивалях обласного рівня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь