ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

ВАКАНТНА ПОСАДА провідного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства соціально економічного розвитку та інвестицій

Дата: 09.04.2024 13:22
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Підгайчиківська сільська рада

територіальної громади

оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

особи органів місцевого самоврядування

 

     Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та пункту 6 Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», керуючись частиною 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом головного управління державної служби України від 08.07.2011 року № 164 «Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,        з метою проведення конкурсного відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування,

            Умови конкурсу:

 

1. Заміщення вакантної посади:

 - провідного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства соціально економічного розвитку та інвестицій Підгайчиківської сільської ради.

2. Вимоги до посади:

стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 3 років;

-знання основних принципів роботи на комп’ютері та відповідних комп’ютерних програм. Вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, магістра, вільне володіння державною мовою.

3. Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії державного органу, в якому проводиться конкурс, такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- копію документа, який посвідчує особу;

-копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності);

- особи, які працюють у державному органі, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

- особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

4. До участі у конкурсі не допускаються особи, які:

визнані в установленому порядку недієздатними;

-мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади державного службовця;

-у разі прийняття на службу будуть прямо підпорядковані або підлеглі близьким особам;

-позбавлені права займати відповідні посади в установленому законом порядку на визначений термін;

-в інших випадках, установлених законами.

      5. Особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам, за рішенням голови конкурсної комісії до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляється з відповідним обґрунтуванням. Якщо кандидат наполягає на участі у конкурсі за даних обставин, він допускається до конкурсу, а остаточне рішення приймає конкурсна комісія.

Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади з 09.04.2024 року по 08.05.2024року.

     Учасники конкурсу обов’язково складають іспит на перевірку та оцінку знань Конституції України, законів України  «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про запобігання корупції», а також  законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов’язків.

      Прийом документів та додаткова інформація, щодо пакету документів для участі в конкурсі та основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: с. Підгайчики, вул. Соборна, 12А, Коломийського району Івано-Франківської області.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь