ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Всеукраїнські змагання  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри»

Дата: 07.03.2024 10:30
Кількість переглядів: 150

Фото без описуФото без опису

 

  В середу, 6 березня в рамках проведення Всеукраїнських змагань  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри» в Підгайчиківській громаді пройшов ІІ етап спортивних змагань.  На заході були присутні почесні гості та організатори: Уляна Мандрусяк – начальник відділу розвитку соціальної сфери управління соціально-економічного розвитку Коломийської райдержадміністрації;  Ігор Мартинюк – сільський голова; Лідія Мандрусяк – завідувач сектору освіти, молоді та спорту, культури, туризму.

    У змаганнях взяли участь команди з Підгайчиківського ліцею, Джурківської гімназії та Загайпільської гімназії у таких видах спорту: футзал і волейбол (серед  дівчат).  

     Підгайчиківський ліцей представляла команда з футзалу «Бобри». Назву команди обрали в честь однойменного добровольчого  формування територіальної оборони, учасники якого зараз служать у лавах ЗСУ і боронять нашу державу. Таким чином учні вирішили підтримати свого вчителя Віктора Степановича та всіх захисників України.

    Джурківська гімназія підготувала дві команди:  з волейболу - «Перші ластівки» та з фут залу -  « Швидкі соколи».  Честь Загайпільської гімназії  відстоювала команда з футзалу «Фенікс».

     В ході запеклої і дуже емоційної гри перемогу вибороли – команда з футзалу «Бобри» та волейболу «Перші  ластівки».

     Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який проходить за ініціативи Президента України Володимира Зеленського має на меті створити атмосферу  спортивного свята серед учнів шкіл нашої територіальної громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Він здатний  показати, що зі звичайної шкільної команди можна виховати команду майстрів, які будуть підкорювати світові та олімпійські п’єдестали.

Дякуємо всім організаторам та учасникам за чудовий настрій та енергетику дружби та співпереживання, які були присутні на змаганнях.  Бажаємо подальших перемог нашим командам у наступному ІІІ етапі!!!

«РАЗОМ  ПЕРЕМОЖЕМО»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь