ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

1 вересня День знань

Дата: 01.09.2023 13:05
Кількість переглядів: 327

         Фото без опису

           Щороку в перший день осені в Україні відзначають День знань. Саме в цей день в усіх школах на урочистих лінійках лунають "перші дзвоники", які сповіщають про початок нового навчального року. Проте в  умовах повномасштабної російсько-української війни у багатьох школах в Україні свято першого дзвоника зможе відбутися лише в онлайн-форматі.  В закладах загальної середньої освіти в  Підгайчиківській територіальній громаді сьогодні відбуваються урочисті святкові лінійки.
         День знань однаково хвилююче свято для дорослих та дітей. Батьків звук шкільного дзвінка переносить у шкільні, безтурботні роки, вчителів мобілізує до праці, дітей закликає до зібраності й відповідальності. День першого дзвоника — важливе свято для всіх школярів і студентів, а особливо для тих, хто в цей день іде до школи, а також для випускників, для яких цей рік буде останнім в стінах рідної школи.
      Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Підгайчиківська територіальна громада якраз має дуже добрих друзів - Філія «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП». Щороку дане підприємство забезпечує першокласників рюкзачками з найнеобхіднішим вмістом для відвідування школи. Тож, дуже вдячні за подарунки. 
Вдалого, спокійного та мирного навчального року учням та працівникам закладів освіти.  Нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та легких  домашніх завдань, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться! 
      А Філії «Перспектив» ПрАТ «Зернопродукт МХП» бажаємо процвітання, розширення виробництва та реалізації різноманітних проектів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь