ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Жовто-Блакитні Крила/Yellow-Blue Wings

Дата: 22.05.2023 15:56
Кількість переглядів: 102

    В рамках нового проєкту, пов'язаного з інклюзивно – ресурсним центром, була проведена перша зустріч з волонтерами фонду 19.05.2023р. на базі Підгайчиківського ліцею. 
   Основними напрямами діяльності фонду ( https://ybw.com.ua/#cover ) є: надання різносторонньої допомоги та сприяння розвитку дітей та молоді соціально вразливих категорій населення; розвиток демократичних принципів та інноваційних підходів, зокрема, створення стаціонарних центрів та оснащення пришкільних креативних просторів; реалізація реабілітаційних програм та програм альтернативної освіти.
   Активно працюють з дітьми і молоддю в різних регіонах України, створили 5 стаціонарних центрів соціально-психологічної допомоги дітей і молоді, створили 10 пришкільних креативних хабів на сході України. Охоплюють профорієнтацію, неформальною освітою, культурними напрямками, займаються захистом прав людини, питаннями пов'язаними з антикорупцією, розвиток особистості, залучення та розвиток волонтерства, організація візитів іноземних фахівців, розвиток туристичної сфери регіонів України, розвиток соціальних зв'язків в регіонах України.
    Підгайчиківська територіальна громада висловлює щиру подяку команді фонду «Жовто-блакитні крила» за Вашу гуманітарну, спонсорську, інформаційну та просвітницьку діяльність у всіх куточках нашої держави, за допомогу сім’ям ВПО, дитячим закладам, за реалізацію реабілітаційних програм. Ми надзвичайно раді можливості співпрацювати з такою потужною організацією, як «Жовто-блакитні крила».
Команда 4 талановитих тренерів провела заняття фізкультурного спрямування з дівчатами та хлопцями 5, 6 та 7 класів. Ігри супроводжувалися постійним обговоренням та аналізом. Також діти пробували знайти відповіді на питання: 
-    Для чого треба грати?
-    Чи дійсно ігри служать тільки для розваги?
-    Як за допомогою ігор можна знайти друзів та зміцнити колектив?
З нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь