ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

З Днем Матері

Дата: 16.05.2023 17:36
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 

      Наші найрідніші мамусі, бажаємо ,Вам, насамперед міцного здоров’я, вічно квітучої молодості, невичерпної життєвої енергії, адже ВИ, є нашим життєдайним джерелом . Саме головне бажаємо нам усім Перемоги, бо з перемогою повернуться додому наші сини, дочки, батьки, сестри, брати, кохані  і материнське серце радісно затріпоче від щастя.
      Схиляємо голови перед матерями наших Героїв, яких сини та дочки стали ангелами і тримають небо над  нашою ненькою Україною.  Доземний уклін Вам!!!
«Ми можемо сказати мільйон слів
Але чи рани це загоїть?
Прийміть від нас доземний цей уклін
І дякуємо за синів Героїв!»
     З таких слів почався благодійний концерт присвячений Дню матері у Будинку культури с. Джурків, де разом з настоятелем  місцевої церкви « Успіння Пресвятої Богородиці» Отцем Іваном вшанували пам’ять всіх загиблих захисників нашої держави. Емоції зашкалювали від перегляду зворушливої відо – композиції , в якій розповідалось про три долі місцевих захисників та їх мам.
      Творчі колективи  « Перлина», « Господарочки» та «Шіковні молодиці» джурківського Будинку культури вражали глядачів різноманітністю художніх номерів, викликаючи то сльози, то сміх, співпепреживаня та тепло один до одного.
Танцювальний колектив « Фієста» яскраво відтворив боротьбу України з країною агресором , де в фінальній частині Україна гордо перемагає та всі Герої повертаються живими. Зачаровували своїм солов’їним співом солісти Тарас Войчук та Катерина Гуцуляк. На завершення концерту зал вибухнув від щирого сміху, який виклали учасники драматичного колективу з гумористичною сценкою про релігію та політику. Дві години часу пролетіли , як одна мить з ведучими , що цікаво та пізнавально підводили до кожного номера.
     Голова Підгайчиківської сільської ради Ігор Петрович Мартинюк та завідуюча сектору освіти, молоді та спорту, культури , туризму Лідія Михайлівна Мандрусяк подякували всім учасникам та організаторам концерту за збереження, відновлення та продовження культури в селі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь