ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Дата: 28.02.2023 16:28
Кількість переглядів: 338

Фото без опису    Саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Саме така армія є в нашій державі, армія захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.    Кожен із нас є частинкою тієї незламної армії можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості, адже кожен намагається посильно долучитися до допомоги нашим непереможним воїнам.
      До річниці повномасштабного вторгнення російської федерації на всю територію України у с. Підгайчики 25 лютого 2023 року відбувся масштабний благодійний концерт,  на потребу воїнів ЗСУ Підгайчиківської ТГ. Мета – вкотре згуртуватися, подякувати українським воїнам за їх незламність та мужність, сміливість та стійкість, згадати тих, хто у загарбницькій боротьбі за мирне небо над Україною віддав найцінніше – своє життя. Всі донати жителів громади підуть на придбання необхідного спорядження воїнам нашої громади.
     Організатором заходу виступив випускник Підгайчиківського ліцею Юрій Малярчук, який зібрав відомих артистів України та став блискучим ведучим концерту. Також захід відбувся за сприяння сільського голови Ігоря Мартинюка, завідувачки сектору освіти, молоді та спорту, культури, туризму Підгайчиківської сільської ради Лідії Мандрусяк, директорки Підгайчиківського ліцею Світлани Михайлюк, вчительки української мови та літератури Підгайчиківського ліцею Оксани Михайлюк.
      У межах благодійного заходу з музичними творами на українську та воєнну тематики виступили: Тьома Паучек, KOSMIRAK, RINA, TAYNA, 7TEEN'S, Вікторія Магнич, Яна, ANITA, гурт "Будьмо" та переможець «Голосу країни» - Сергій Лазановський.
    Кожна зібрана гривня буде використана на потреби захисників нашої громади.
    Дякуємо Вам всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламна, непоборна сила!
    Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь