ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Впродовж 2021 року 628 учасників АТО/ООС отримували послуги служби зайнятості

Дата: 02.02.2022 11:01
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

     Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості продовжує залишатись надання якісних послуг учасникам АТО/ООС щодо сприяння у працевлаштуванні.

Для забезпечення ефективної зайнятості цієї категорії громадян службою зайнятості проводиться комплексна робота.

    З метою сприяння професійній орієнтації, а також професійній переорієнтації та адаптації осіб, які брали участь в антитерористичній операції або заходах із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, фахівцями служби зайнятості області протягом 2021 року проведено 52 інформаційні семінари для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС, 8 тренінгів, 17 засідань клубу (цикл занять) за участю 495 осіб.

    Загалом, впродовж 2021 року 628 учасників АТО/ООС отримували послуги служби зайнятості, з них 605 осіб мали право на допомогу по безробіттю, 141 особу працевлаштовано. До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 7 учасників АТО/ООС.

    Важливим напрямком активної політики зайнятості, яку сьогодні проводить служба зайнятості, є професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних відповідно до вимог ринку праці, зокрема у ЦПТО. Для забезпечення ефективної зайнятості, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці протягом 2021 року за направленням служби зайнятості 18 учасників АТО/ООС проходили професійне навчання, яке здійснювалось за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

  Станом на 1 лютого 2022 року продовжували отримувати послуги служби зайнятості 221 учасник антитерористичної операції, які мали статус безробітного.

Відділ організаційно-інформаційної роботи

та архівної справи 

Івано-Франківського обласного

центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь