ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Проведено виїзний профорієнтаційний захід для жителів Джурківського старостинського округу Підгайчиківської територіальної громади

Дата: 14.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 457

14 грудня 2021 року заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Романом Фучком було проведено виїзний профорієнтаційний захід для жителів Джурківського старостинського округу Підгайчиківської  територіальної громади а також проведено робочу зустріч із старостою Джурківського старостинського округу Підгайчиківської сільської ради. 

Високий пріоритет було надано обговоренню шляхів підвищення ефективності співпраці між службою зайнятості та громадою, залучення жителів громади до активних програм зайнятості, участі жителів громади в громадських роботах та роботах тимчасового характеру.

Жителям села Джурків надано інформацію про порядок реєстрації в центрі зайнятості та ознайомлено із переліком послуг і актуальних та перспективних  вакансій.

Проводячи такі виїзні заходи в громадах фахівці Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського ОЦЗ укріплюють партнерські стосунки із місцевим самоврядуванням та налагоджують комунікацію із громадою вцілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь