ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Заробітна плата штатних працівників у вересні 2021 року

Дата: 05.11.2021 14:43
Кількість переглядів: 493

Головне управління статистики інформує.

Середній розмір номінальної заробітної плати штатних працівників підприємств, установ, організацій області та їхніх відокремлених підрозділів із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у вересні 2021р. становив 12369 грн, що майже у 2,1 раза перевищує законодавчо встановлений розмір мінімальної заробітної плати (6000 грн). За розміром середньої номінальної заробітної плати штатних працівників у вересні 2021р. область посіла 14 місце серед регіонів України.

Високий рівень заробітної плати в області у вересні 2021р.  спостерігався у сільському господарстві, сфері державного управління й оборони; обов`язкового соціального страхування, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря,  виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, добувній промисловості і розробленні кар’єрів, де заробітки працівників перевищили середній показник по області на 31,8% – у 1,5 раза, а найвищий рівень зафіксовано у  виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, де заробітна плата перевищила середню по області у 2,3 раза. Найнижчі нарахування заробітної плати зафіксовано у сфері операцій з нерухомим майном, виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри виробів зі шкіри та інших матеріалів (не перевищували 69,5% середнього показника по області).

Заробітна плата штатних працівників у вересні 2021р. порівняно з серпнем 2021р. збільшилась на 5%, а відносно вересня 2020р. – на 17,8%.

Індекс реальної заробітної плати у вересні 2021р. порівняно з серпнем 2021р. становив 103,8%, відносно вересня 2020р. – 106,5%.

 

 

 

Довідки за телефоном: (0342)79-20-09; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2021

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь