ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Святкування Дня Незалежності України

Дата: 26.08.2021 08:41
Кількість переглядів: 838

        24 серпня 2021року, вся країна святкувала 30 – ту річницю Незалежності України. Кожна область, регіон і грамада організували колоритні дійства задіюючи всі жанри народного мистецтва, щоб якнайкраще привітати всіх з таким важливим святом для українців. До святкування Незалежності України долучилася і Підгайчиківська територіальна громада.

    На стадіоні с.Підгайчик відбувся грандіозний гала-концерт, який розпочався святковою ходою представників сіл громади, благословенням духовних отців Михайла та Івана, та спільною молитвою за мир в Україні. Незважаючи на теплий літній дощик, аматорські колективи сіл Підгайчик, Джуркова, Загайполя гордо представили себе авторськими піснями про рідне село.

    Щирими оплесками зустрічали глядачі запрошені колективи на свято, а особливо яскраві враження залишились піся виступу народного аматорського духового оркестру «Водограй» під керівництвом Танасійчука Тараса Мирославовича та хору с.Дебеславці «Барви Запруття» з керівником Волошенюк Федором Васильовичем. Зачарували своїм співом і дівчата з с.Семаківці. А вихованці студії «Зорепад» полонили всіх присутніх неймовірними талантами та майстерністю виконання під керівництвом Заслуженої артистки України Алли Кобилянської.  Запальними танцями розігрівали публіку дівчата з танцювальних колективів "Денс-Бейбі-Денс» та підгайчиківського ліцею. Феєричними костюмами, оригінальними назвами та кількістю колективів вражала нас  хореограф Кандюк Леся Василівна.

     Звичайно, крім запрошених артистів, в концерті брали участь всі аматорські колективи, вокалісти,читці, гумористи, спортсмени сіл Підгайчиків, Джуркова, Загайполя, Назірни та Кобильця.

        Паралельно з святкуванням на сцені на спортивній локації проводились змагання з міні – футболу, волейболу та тенісу за участі представників сіл громади.

    В дитячій локації дітки могли розмалювати обличчя, погратися на батутах, покататися на качелях, взяти участь у майстер – класах та вікторинах, організованих для них.

      Всі бажаючі робили фото на фоні фотозон, щоб надовго зберегти приємні враження.

     До слова було запрошено Матуш Галину Андріївну депутата коломийської районної ради, яка привітала всіх з 30-ю річницею України, Ігора Петровича Мартинюка -  голову Підгачиківської сільської ради та Лідію Михайлівну Мандрусяк – завідуючу сектором освіти, культури, молоді і спорту, які також привітали всіх зі святом, подякували всім задіяним у підготовці та проведенні свята й вручили нагороди спортсменам за призові місця.

     «Свято вдалося на славу!!!»… відгукувались глядачі , які були ще під гарними враженнями від насиченої та цікавої концертної атмосфери, адже таке масштабне свято відбулося вперше за довгі роки на теритоторії с.Підгайчики , а токож вперше і для новоствореної Підгайчиківської територіальної громади.

      Щиро дякуємо всім гостям, організаторам, меценатам, учасникам, всім, хто хоч якось сприяв проведенню дійства за незабутні враження, приємні спогади та справжнє живе свято!!! Слава Україні!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь