ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

Успішний керівник в сучасному освітньому просторі України - 2021

Дата: 05.08.2021 11:01
Кількість переглядів: 833

Фото без опису

     Реформування в галузі освіти, впровадженя Концепції «Нова українська школа» потребує нової парадигми в управлінській діяльності керівника в суспільстві знань, моделювання та запровадження організаційних механізмів демократичного керування, формування компетентностей ХХІ століття.

     В Проекті «Успішний керівник в сучасному освітньому просторі України - 2021» представлені кращі сучасні керівники-менеджери і лідери, які є не просто висококласними фахівцями у сфері освітнього менеджменту, а й  людьми з інноваційними ідеями, із власним стратегічним баченням мети і завдань розвитку сучасних освітніх закладів на європейському і світовому рівні.

   Серед менеджерів освітньої сфери представлений досвід роботи директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Підгайчиківської сільської ради Коломийського району Івано-Франківської області Гашинської Роксолани Василівни. За вагомий внесок  у розвиток української освіти Роксоляна Василівна нагороджена Дипломом Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України, а матеріали практичних напрацювань керівників й фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та психологічної служби системи освіти подані в збірнику «Психологічна служба освіти перед викликами сьогодення: технології та методи роботи».

      Дані матеріали спрямовані на допомогу фахівцям, які надають кваліфіковану підтримку особам в умовах трансформаційних змін суспільства, складних життєвих ситуаціях.

         Ми пишаємося тим, що Гашинська Роксоляна Василівна є директором інклюзивно – ресурсного центру, що знаходиться на території сільської ради та бажаємо їй подальших творчих успіхів у роботі.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь