ПІДГАЙЧИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Івано-Франківська обл., Коломийський р-н, с. Підгайчики

ВІДКРИТО ПОЛІЦЕЙСЬКУ СТАНЦІЮ НА ТЕРИТОРІЇ ПІДГАЙЧИКІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 18.03.2021 15:53
Кількість переглядів: 2848

       18 березня 2021 року в рамках проєкту «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» на території Підгайчиківської сільської рада відкрито поліцейську станцію на якій постійно працює дільничний офіцер поліції Савчин Максим Юрійович, який закріплений за Підгайчиківською сільською радою.

        Головне завдання проєкту «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

        Для  реалізації  проєкту сільська рада облаштувала на поліцейській станції  для дільничного офіцера  поліції робочий  кабінет, який  обладнаний  комп´ютерною  технікою, меблями  та  побутовими приладами.

       Поліцейську  станцію  відкрили Начальник Коломийського відділу поліції в Івано-Франківськії області Андрій Тимків та заступник начальника Коломийського відділу поліції в Івано-Франківськії області Іван Могильняк, які представили дільничного офіцера поліції Максима Савчина, побажали йому успіхів у подальшій  роботі.  Він запевнив, що докладе максимум своїх зусиль для надання своєчасних кваліфікованих поліцейських послуг.

     Ігор Мартинюк, голова Підгайчиківської сільської ради під час відкриття станції, подякував тим хто долучився до відкриття даного проєкту, та побажав міцного здоров'я, успіхів у подальшій співпраці поліцейському офіцеру з мешканцями нашої громади.

        Від сьогодні мешканці Підгайчиківської громади можуть звертатися до дільничного офіцера поліції у разі порушення їх прав.

       



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь